Prva TV hoće duel Tadić - Nikolić

Prva srpska televizija ponudila je predsedničkim kandidatima Borisu Tadiću i Tomislavu Nikoliću da organizuje njihovu debatu već sutra uveče.

Info

Izvor: B92

Utorak, 08.05.2012.

18:28

Default images

Tadić i Nikolić danas su rekli da su spremni da se suoče u TV duelu.

"Pozivamo gospodina Nikolića i Tadića da u velikom studiju Prve sutra u 21 sat suoče svoja mišljenja i predstave građanima svoje namere i planove za budućnost zemlje. Emisija će biti realizovana po svetskim standardima i pravilima", navodi se u izjavi direktora Prve Dejana Jocića dostavljenoj agencijama.

I RTV B92 je još pre mesec dana uputila poziv za duel kao i za intervjue Izbornim štabovima DS i SNS, ali nam je tada rečeno da se duel može očekivati tek u drugom krugu i to najverovatnije, tradicionalno, na Javnom servisu.

Oba kandidata takođe su otkazala dogovorene intervjue na B92 odlažući ih za drugi krug.

B92 ponovo javno poziva oba kandidata da sučele stavove na RTV B92.

Tadić i Nikolić će se naći u drugom krugu predsedničkih izbora, koji se održavaju 20. maja.

Predsednički kandidat SNS Tomislav Nikolić pozvao je danas svog protivkandidata Borisa Tadića na televizijski duel, u sledeću sredu na RTS-u.

Tadić je prihvatio poziv i predložio da duel bude organizovan već sutra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: