Novi Overwatch heroj je Efi Oladele?

Već danima čitava Overwatch zajednica pokušava da provali ko će to zapravo biti novi Overwatch heroj, 24. po redu, a čini se da se Blizzard veoma uspešno igra sa maštom fanova igre, stalno ih šaljući na ovu ili onu stranu.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Sreda, 22.02.2017.

04:59

Novi Overwatch heroj je Efi Oladele?
foto: Blizzard

Nakon što su neko vreme svi bili ubeđeni da će to biti Doomfist, pa preko priče o misterioznom Grčkom karakteru, sada smo došli do male afričke devojčice iz Overwatch grada Numbani.

Ime ove pametne cure je Efi Oladele, ona ima svega 11 godina, a već je vrhunski stručnjak za robotiku i veštačku inteligenciju. Organizacija Adawe Foundation joj je odala priznanje titulom “Ovekovečnog genija”.

O Efi smo prvi put saznali noćas preko teksta na zvaničnom Overwatch sajtu. U tekstu se radi o fiktivnom intervjuu koji ova devojčica daje za emisiju “Spotlight on Numbani”, koja se emituje na kanalu Atlas News.

Kratki intervju deluje kao da je pun raznoranih skrivenih poruka i hintova, koje ostaju na igračima da protumače kako žele. Da li će mala Efi biti novi tech-based heroj, iako ima svega 11 godina? Ili će možda novi heroj biti neka njena kreacija koju nagoveštava u razgovoru?

Intervju na Overwatch stranici gde se po prvi put susrećemo sa Efi možete pronaći na ovom linku.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: