Overwatch Open krunisao šampiona

Završen je veliki Overwatch turnir u organizaciji ELEAGUE i TBSa. U finalu su se susreli predstavnik evropske i američke regije, da odluče gde se igra bolji Overwatch.

Izvor: KlanRUR.rs, Veljko Vukoviæ

Subota, 01.10.2016.

09:40

Overwatch Open krunisao šampiona
Foto: overwatchopen

U velikom finalu Overwatch Open turnira, sastali su se EnVyUs i Misfits. EnVyUs je pobednik grupne faze i plejofa za američku regiju, gde je eliminisao Cloud9 ii u finalu regije Fnatic. Misfits su pobedili u evropskom delu takmičenja, gde su u plejofu eliminisali Ninjas in Pyjamas i u finalu Rogue.

U velikom finalu Misfits su poveli sa 1-0 na payload mapi King’s Row. EnVyUs je izjednačio na CTP mapi Nepal gde je Misfits uspeo da uzme samo prvu tačku. Nakon izjednačenja, usledile su mape Watchpoint: Gibraltar i Lijiang Tower koje su obe pripale Misfits timu, a samim tim i šampionska titula na Overwatch Open turniru.

Misfits su osvojili 100.000 dolara, Team EnVyUs kao drugoplasirani 32.000, dok su Fnatic i Rogue zaradili po 24.000 dolara.

Ako ste propustili noćašnje finale, pogledajmo treću i četvrtu mapu, na kojima je Misfits osvojio šampionsku titulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: