NetEase organizuje veliki HotS turnir nakon BlizzCona

Tek što se bude završilo svetsko prvenstvo u Heroes of the Storm na BlizzConu, imaćemo prilike da opet gledamo najbolje timove.

Izvor: Nikola Saviæ klanrur.rs

Ponedeljak, 26.09.2016.

17:06

NetEase organizuje veliki HotS turnir nakon BlizzCona
foto: Water Cube, Peking

Kineska kompanija NetEase, koja je zvanični Blizzardov partner u Kini, objavila je prve planove za predstojeći veliki Heroes of the Storm turnir koji planira da organizuje sredinom novembra.

Turnir će se održati u prelepoj dvorani Water Cube u Pekingu, koja je projektovana za potrebe olimpijskih igara u Pekingu 2008. godine. Nagradni fond turnira će biti 300 000 dolara, od čega pobedniku ide 90 000 dolara.

Učestvovaće 8 ekipa, i to BlizzCon šampion, dve kineske ekipe koje su se kvalifikovale na BlizzCon, jedan tim iz kineskih kvalifikacija, jedan tim iz globalnih kvalifikacija i najbolje rangirane ekipe Evrope, Severne Amerike i Koreje.

Još uvek nisu tačno precizirani detalji oko formata turnira, ali je plan da grupna faza događaja krene 12. novembra.
foto: NetEase
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: