Esports B92.net

LoL: Zarada od Championship Ashe odlazi u dobrotvorne svrhe

S obzirom na to da su Championship Ashe i ikonica trenutno najprodavanije stvari u League of Legendsigri, Riot je rešio da sav novac koji se dobije od njih pošalje u humanitarne svrhe.

Nina Milićević
Podeli

Riot šalje novac na tri različite akcije, a igrači će dati presudnu odluku gde će taj novac ići. Glasanje traje do 5. novembra 2017. godine, a njega ćete moći da izvršite u klijentu. Vaš glas će biti od većeg značaja ukoliko posedujete veći nivo Honor-a. Akcija koja bude imala najviše glasova, dobiće 50% zarađenog novca, dok će druge dve dobiti po 25%.

Humanitarne akcije su:
1) BacisNeeds – ova akcija se bavi poboljšanjem života ljudi koji boluju od mentalnih bolesti i epilepsije.
2) LearningEquality – fondacija koja doprinosi poboljšanju edukacije i komunikacije ljudima bez internet konekcije u čak 175 različitih država.
3) Raspberry Pi Foundation – ova akcija pravi programerske klubove za mlade ljude i komunicira sa njima širom sveta preko CoderDojo-a.

Izaberite pametno, jer se i vaš glas računa!

Izvor: Klan RuR

Prati B92 na Viberu

LoL

x25 savladao Asus – LoL Vip Adria

Nakon ne baš tako uzbudljivog prvog dana, punog problema, x25 i Asus ipak su odigrali svoj meč. Prvi gejm x25 dobio je bez borbe, dok su u drugom kao pobednici izašli posle ubedljive partije za samo 26 minuta igre.

LoL subota 21.10. 00:45 Komentara: 0

Nastavlja se Vip Adria Liga - Derbi x25 i Asusa prvog dana!

Još tri nedelje ostale su do kraja grupne faze Vip Adira Lige. Stvari su postale neizvesnije nakon prošlonedeljnog poraza ekipe x25 protiv ekipe Bontech, pa je pred mladom ekipom x25 težak zadatak da izbori mesto u top 2 i obezbedi poziciju na LAN završnici u zagrebu 25. i 26. novembra.

LoL četvrtak 19.10. 17:22 Komentara: 1

Worlds 2017: Predviđanje četvrtfinala za Pick'em challenge

Nakon završene grupne faze, svi učesnici Pick’em-a dobili su rezultate svog izbora pobednika grupa. Sada je red došao na nokaut fazu u kojoj će se osam najboljih ekipa boriti za titulu svetskog šampiona. Četvrtfinalni parovi su izašli, a sada je na vas red da pogodite ko će imati pobednički niz na putu od četvrtfinala do titule svetskog prvaka.

LoL utorak 17.10. 13:23 Komentara: 4

SKT i Cloud9 kompletirali spisak učesnika Worlds plej-ofa

Okončana je grupna faza Worldsa i spisak učesnika četvrtfinala je kompletiran. Poslednji, četvrti, dan doneo nam je četvrtfinaliste iz grupe A. Edward Gaming se posle odličnog nastupa ipak nije plasirao u dalju fazu takmičenja, pa je mesto u četvrtfinalu, pored SKT-a, zauzeo Cloud9.

LoL nedelja 15.10. 12:49 Komentara: 4
strana 1 od 32 idi na stranu