Kripp u 6 ujutru pritistka “DUGME”!

Kad vas unuci budu pitali gde ste bili kada je Kripp pristinuo dugme, šta ćete reći? Spavao sam? Naravno da ne, reći ćete - "Bio sam tu" :)

Izvor: nikola saviæ KlanRUR

Petak, 02.06.2017.

21:11

Kripp u 6 ujutru pritistka “DUGME”!

Ukoliko dovoljno pomno pratite Hearthstone scenu, verovatno znate u koliki se “meme” pretvorilo disenchant dugme na Kripparrianovom glavnom nalogu.

Razlog je veoma jednostavan, Kripp već preko 3 godine nije disenčentovao ni jednu jedinu kartu osim ukoliko nije nerfovana, jer se vodio teorijom da nema potrebe za time sve dok ne bude imao tačnu količinu dusta potrebnu da ima celu zlatnu kolekciju karata.

Međutim, kako je nov sadržaj počeo sve brže i brže da izlazi, Kripp je shvatao polako da je taj njegov cilj sve dalje i dalje. Kada su iz Blizzarda objavili da će od ove godine ići sa 3 pune ekspanzije godišnje, Kripp je konačno rešio da odustane od štekanja dusta i da prosto “u nekom trenutku” pritisne čuveno dugme i napravi celu Standard kolekciju zlatnih karata.

On je do skora vodio detaljnu statisiku koliko mu je Dusta potrebno, a nju možete videti OVDE. Međutim, kao što smo već pomenuli, nakon Un’Goroa je odustao od toga, zato što je rešio da svejedno pritisne dugme.

Zbog ogromne količine dusta koja se sakupila na dugmetu (kao što vidite na slici iznad, karte u vrednosti od preko 660 000 dusta čekaju da budu masovno disenečtovane), zajednicom se kovitlaju teorije da će serveri pasti, da je Blizzard pripremio “specijalni” patch i stanje pripravnosti za kada Kripp pritisne dugme… Čak su mnogi hteli da postignu dogovor među igračima da svi zajedno na NA serveru disenčentuju sve što imaju u istom trenutku kada i Kripp.

Pre oko dva meseca najavio je da će dugme biti pritisnuto onog dana kada na Twitchu sakupi preko miliona pratioca, što se desilo sinoć, pa je Kripp ispunio obećanje i “klik” je zakazan. Desiće se uživo na Krippovom strimu u subotu u 6 ujutru po našem vremenu, tako da sutra vam ne ostaje ništa drugo do da ustanete rano (ili dočekate jutro, kako volite) i prisustvujete ovom “istorijskom” Hearthstone događaju.

Izvor: Klan RUR

DODATAK:

Kripp je pritusnuo dugme jutros, igra se zamrzla i zatim krešovala, nakon čega je restartovao klijent i Dust je bio tu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: