CS:GO – Zeus i seized se vratili u NaVi!

Najveće iznenađenje “prelaznog roka” se desilo, Zeus i seized će ponovo igrati za Natus Vincere!

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Četvrtak, 10.08.2017.

03:58

CS:GO – Zeus i seized se vratili u NaVi!

Iako se poslednjih dana sve glasnije pričalo o povratku Zeusa u NaVi, nismo mogli da poverujemo u takve priče, ili bar nismo želeli, jer nas je Zeus oduševio time što je Gambit odveo do titule Majora. Ipak, izlgeda da Ukrajinac i dalje voli tim sa kojim je ostvarivao najveće uspehe u karijeri, još od 1.6 verzije.
Mi smo već pisali o Zeusovoj karijeri, i činilo se da je Gambit pravi tim za njega, te da stvari kreću nabolje posle Majora, a kupljen je i HObbit, pa nas je povratak sve iznenadio. Podsećamo, on je iz tima izbačen prošle godine kada je samo Edward glasao da ostane u ekipi, a na njegovo mesto došao je s1mple. Videćemo kako će povratak Zeusa uticati na igru ekipe, bez dileme su imali problema sa taktičkim aspektom igre jer se seized nije snašao. Izgleda da su Rođeni pobednici tek nakon izbacivanja Ukrajinca shvatili šta su izgubili.
Osim njega, u ekipu je vraćen seized, koji pre nešto manje od dve nedelje otišao iz tima, zajedno sa GuardiaNom. I dok je Slovak otišao u FaZe, seized je ponovo dobio poziv od svoje ekipe. Kako je Zeus opet u rosteru on će naravno biti in-game lider, dok će se seized vratiti na svoju support ulogu.

Dvostruki finalista Major turnira napravio je još jednu promenu u timu, na mestu trenera. U ekipu je došao Kane, koji je trenirao Gambit, a pre više od decenije je bio saigrač Zeusa i Edwarda u ekipi pro100. On je zamenio Ukrajinca Andija koji nije želeo da ostane u ulozi analitičara već će preuzeti neki nov tim.
Sastav ekipe sada čine Zeus, s1mple, Edward, seized i flamie. Ono što može da stvori problem ekipi je ko će biti AWP. I dok neke ekipe, poput Immortals, SK ili FaZe imaju dva vrhunska AWP igrača, u ovom CIS timu to nije slučaj. Kao glavni kandidat se ističe s1mple ali je on agresivan igrač, pa ne znamo koliko bi to funkcionisalo, a osim toga šteta je ne iskoristiti njegove velike sposobnosti koje ima sa AK-47.

Osim toga, ekipa je potpisala sponzorstvo sa G2A, pa će i to biti dodato u njihov tag. Novu postavu moći ćemo da gledamo vrlo brzo, već 22. avgusta na ESL Pro Ligi Sezoni 6. Ovaj transfer je jedan od najvećih iznenađenja u poslednje vreme, pa će svi Counter-Strike fanovi sa nestrpljenjem čekati debi nove ekipe.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: