Bunjevčević za B92: Oprezno sa Azerbejdžanom

Izvor: B92

Utorak, 11.02.2003.

12:14

Default images

Fudbalska reprezentacija Srbije i Crne Gore dočekuje u sredu u Podgorici selekciju Azerbejdžana u meču kvalifikacija za EP 2004.godine. To će biti prvi meč koji će plavi odigrati u glavnom gradu Crne Gore posle 21. godine.

O atmosferi u timu, velikom interesovanju navijača, selekciji Azerbejdžana poslednje informacije za B92 prenosi reprezentativac i fudbaler londonskog Totenhema, Goran Bunjevčević:

Ne možemo reći da nas očekuje baš teška utakmica, ali sigurno da moramo biti maksimalno ozbiljni. Azerbejdžan sigurno nema kvalitet koji mi posedujemo, ali da se ne ponavljam, danas svaki protivnik zna da igra fudbal. Ako ne pristupimo meču kako znamo, ako ne postignemo gol na vreme – iz minuta u minut biće nam sve teže i teže.Ipak, mi smo apsolutni favoriti i trebalo bi da ostvarimo pobedu.

Atmosfera u Podgorici...

Odlična, navijači su jedva dočekali da reprezentacija dodje ovde. To je prvi meč posle 20 godina. Učinjeno je sve da i teren bude koliko toliko u dobrom stanju, iako to neće biti podloga kao u Beogradu. Sa druge strane, uslovi će i nama i njima biti isti. Ljudi su nam pri ruci na svakom koraku. Sinoć na treningu posmatralo nas je 2-3000 navijača.

O sebi...

Najvažnije je da sam tu, mnogo sam sretan što sam deo reprezentacije, što mogu da pomognem. Najvažnije je da osvojimo bodove, a ko je igrao i šta se dešavalo to je najmanje važno.

Podsetimo, utakmica na stadionu u Podgorici počinje u 15 časova i 30 minuta. Prema poslednjim informacijama, svih 7 700 karata po ceni od 3 ( stajanje) i 7 evra su skoro rasprodate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: