Ponedeljak, 15.02.2021.

20:00

Bez faula 01: Božidar Maljković

Izvor: Miloš Šaranoviæ

Bez faula 01: Božidar Maljković
U prvoj epizodi novog podcasta B92.net "Bez faula" razgovaramo sa predsednikom Olimpijskog komiteta Srbije, Božidarom Maljkovićem.

O tome kako će "šefovi u Međunarodnom olimpijskom komitetu" rešiti problem korone, zašto se raduje Igrama u Tokiju i kako, kao trener, razume ostale sportove...

Maljković je pričao o svojoj prvoj i najvećoj ljubavi, košarci, nekada i sada, o Jugoplastici, jugoslovenskoj školi, ali i današnjoj ABA ligi. Zašto je Kukoč najbolji koga je trenirao, Džordan najveći ikada, a zašto navija za Igokeu ove sezone?

Šta nedostaje srpskom školstvu, zbog čega se deca nedovoljno bave sportom i šta je naučio od svojih nastavnika?

Četrdesetpetominutni razgovor o sportu, i ne samo o sportu, sa čovekom koji je u tom svetu više od 50 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

15 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

23 h

Podeli: