Srbija

Petak, 30.12.2022.

15:39

Paketići polako odlaze u zaborav: Koliko košta iznajmljivanje Deda Mraza? VIDEO

Roditelji čine sve da obraduju svoje mališane, paketići polako odlaze u zaborav, ali novi trend svakako postaje iznajmljivanje Deda Mraza.

Izvor: B92.net / TV Prva

Paketići polako odlaze u zaborav: Koliko košta iznajmljivanje Deda Mraza? VIDEO
Foto: shutterstock, Kiselev Andrey Valerevich

Deda Mraz dolazi kod vas, uručuje poklon, po vašoj želji, slika se sa decom... Svakako da će ovakav trenutak mališanima ostati u sećanju, ali koliko će roditelji morati da izdvoje za ovu atrakciju?

Iznajmljivanje Deda Mraza postao je novi trend i roditelji se sve češće opredeljuju da na ovaj način obraduju najmlađe ukućane.

Cena iznajmiljanja Deda Mraza iznosi od 30 do 50 evra za 20 minuta do pola sata.

"Mene najčešće iznajmljuju roditelji da razvesele i obraduju svoju dobru decu. Deca reaguju fantastično, raduju mi se i raduju se poklonima. Deca pišu pisma i dečaci obično traže robote, automobile, bagere... a devojčice naravno lutke, kućice za lutke, pegle... Odrasli imaju i realne i nerealne želje", rekao je Deda Mraz.

Za više informacija pogledajte video-prilog:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nećemo da napustimo Rusiju"

Kineska kompanija "Hikvižn" ("Hikvision"), koja je jedan od glavnih dobavljača opreme za video nadzor, nije napustila rusko tržište, rekao je danas izvor blizak kompaniji.

16:12

28.5.2024.

1 d

Svet

Bankrotirao poznati proizvođač automobila

Proizvođač automobila Great Wall Motors imao je velike planove za svoje poslovanje u Evropi. Ali sada će svi radnici u Nemačkoj verovatno biti otpušteni. Da li je ovo tek početak kraja?

13:15

29.5.2024.

8 h

Podeli: