BG: Stari deo grada pod biciklističkim stazama

Stari deo Beograda trebalo bi, kako je rečeno, naredne godine da dobije nekoliko desetina kilometara biciklističkih staza.

Srbija

Izvor: Tanjug

Nedelja, 28.08.2016.

13:19

BG: Stari deo grada pod biciklističkim stazama
Foto: Thinkstock

To je predviđeno planom za primarnu mrežu biciklističkih staza u centru grada, na kojima rade nadležni u Sekretarijatu za saobraćaj.

Taj plan bi, prema rečima glavnog gradskog urbaniste Milutina Folića, trebalo da bude gotov do kraja godine.

"Nadam se da ćemo sledeće godine imati nekoliko desetina kilometara biciklističkih staza i na ovoj strani grada, a u naredne dve godine ćemo potpuno pokriti ovaj deo grada biciklističkim stazama", rekao je Folić novinarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

6 d

Podeli: