Srbija

Sreda, 23.12.2015.

09:02

"Ko bi da se vozika, neka plati"

Lider PUPS-a Milan Krkobabić izjavio je da nema ni malo razumevanja za priče da su cene goriva u Srbiji visoke, a ne izlaze iz kola.

Izvor: B92

Default images
Foto: Beta

"Pogledajte, u kolima samo po jedan, pa zar nisu mogli da se dogovore dvoje, troje pa da podele", kazao je Krkobabić.

On je tako odgovorio na pitanje zašto kod nas cene naftnih derivata padom ne prate ogroman pad sirove nafte na svetskim tržištima.

Govoreći o radu javnih preduzeća i najavljenim otpuštanjima, Krkobabić je kazao da nije trebalo da direktori čekaju da im MMF kaže šta da rade i koliko da otpuštaju.

"Direktori najbolje poznaju svoje preduzeće pa ne poznaju ih bolje u ministarstvima. Iz ministarstava samo lete mejlovi pa nemaju oni pojma šta tamo piše", naveo je Krkobabić, koji je i direktor Pošta Srbije.

On je istakao da svi planovi reorganizacije i otpuštanja treba da se rade u samom preduzeću, u razgovoru sa radnicima. "Mi smo zaboravili s ljudima da pričamo izgleda", kazao je Krkobabić

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

185 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uvode novu novčanicu: Inflacija uzima danak

Zbog dramatičnog skoka inflacije u Argentini poslednjih meseci vlada u Buenos Ajresu povećala je veličinu svoje najveće novčanice u opticaju sa 5.000 na 10.000 pezosa, koja vredi oko 10 dolara.

14:39

9.5.2024.

18 h

Podeli: