Vučić: Silom prilika 12 radnika viška

U svim ministarstvima i javnoj administraciji je smanjen broj zaposlenih, izjavio je predsednik Vlade Aleksandar Vučić i najavio da će biti još smanjenja.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.10.2015.

14:41

Default images
Foto: Tanjug

U odgovoru na pitanje novinara on je demantovao da je vlada u periodu dok je trajala zabrana zapošljavanja u javnom sektoru zaposlila 9.000 ljudi, procenivši da su takve informacije besmislene i netačne.

"Kada je reč o onima koji su zaposleni na neodređeno vreme svuda imate pad broja zaposlenih. Mi imamo pad zaposlenih u svakom ministarstvu u kompletnoj javnoj administraciji", objasnio je Vučić.

Pri tome, dodao je, možda samo u jednom ministarstvu i to, kako je naveo, silom prilika, ima 10 ili 12 radnika viška, dok svi ostali imaju manje zaposlenih.

"I to je negde na nivou od 7.500 ljudi i biće ih još manje. Ali kako sad nekom da objašnjavam da ne može da se meri januar sa julom, već jul sa julom", primetio je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

114 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: