Srbija

Sreda, 19.08.2015.

13:07

"Nije ovo socijalizam, niti je Telekom srebro"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ima i drugih inevstitora zainteresovanih za Telekomn, pored onih koji su se već pojavili.

Izvor: Tanjug

Default images
Foto: Tanjug

Upitan kada će biti objavljeno ko je dao ponudu za Telekom, Vučić je rekao da će se to saznati u skladu sa procedurom, ali i istako da to nisu obavezaujuće ponude i da će se pojaviti još zainteresovanih "igrača" .

"Mi već znamo one nove koji će da dođu", rekao je Vučić.

Vučić je ponovio da Srbija neće prodavati Telekom na silu, već samo ukoliko bude ponuđena dobra cena.

"Ako budemo imali dobru cenu - prodaćemo, ako ne budemo nećemo i nema tu neke velike filozofije", rekao je Vučić novinarima po obilasku migranata kod Beogradske autobuske stanice.

Premijer je dodao i da Srbija više nije u socijalističkom samoupravljanju i da ne može da sluša priče o tome da je Telekom "staro srebro" i to od ljudi koji ne znaju kako funkcioniše zemlja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: