Region 1

15.05.2024.

17:04

Arapi grade apartmane iznad Sarajeva

Završetak radova predviđen je za oktobar 2025. godine, kada bi zgrada trebalo da bude otvorena.

Izvor: biznisinfo.ba

Arapi grade apartmane iznad Sarajeva
Depositphotos, potowizard

Podeli:

Na Trebeviću iznad Sarajeva pre nekoliko dana počela je izgradnja još jedne stambene zgrade, a reč je o zgradi u kojoj će se, prema pisanju portala BiznisInfo.ba, nalaziti stanovi za prodaju.

Objekt će se graditi na mestu nekadašnjeg Invalidskog doma, koji je do devedesetih godina bio popularno sastajalište Sarajlija, piše BiznisInfo.ba.

Zgrada je devastirana nakon ratnih razaranja u tom delu BiH, a kasnije je ovde godinama bila ruševina koja se nije koristila. Ruševine su uklonjene pre nekoliko godina. Ovih dana gradilište je ograđeno i očišćeno te su završeni svi pripremni radovi.

Završetak radova predviđen je za oktobar 2025. godine, kada bi zgrada trebalo da bude otvorena. Kako saznaje BiznisInfo.ba, investitori su Saar d.o.o. Sarajevo i Fahad International d.o.o. Sarajevo.

Vlasnik prve firme je Saar Global Limited iz Dubaija, a druge Sulaiman Fahad Alrajhi iz Rijada, Saudijska Arabija.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Odluka na stolu: Nemačka udara na Kinu?

Vodeći nemački političari, uključujući kancelara Olafa Šolca, razmatraće uskoro mogućnost donošenja odluke o primoravanju telekomunikacijskih operatera da obuzdaju upotrebu opreme koju proizvode kineski Huavej i ZTE.

9:46

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

2 h

Podeli: