Srbija

Četvrtak, 02.07.2015.

11:25

Raspisan poziv za stečajne upravnike

Agencija za privatizaciju raspisala je postupak javne nabavke za usluge stručnih lica koja će u ime Agencije obavljati poslove stečajnog upravnika.

Izvor: Tanjug

Default images

Kako je navedeno, ponude se podnose Agenciji za privatizaciju u roku od 30 dana od dana objavljivanja poziva, odnosno do 3. avgusta, a javno otvaranje ponuda će se obaviti odmah po isteku roka za podnošenje u prostorijama Agencije za privatizaciju.

Okvirni sporazum se zaključuje na period od dve godine. Agencija za privatizaciju može produžiti važenje Okvirnog sporazuma za još jednu godinu, a kriterijum za zaključenje okvirnog sporazuma je ekonomski najpovoljnija ponuda, čiji su elementi iskustvo i efikasnost u vodjenju stečajnih postupaka i status stečajnog upravnika.

Rok za donošenje odluke o zaključenju okvirnog sporazuma ponuda je 40 dana od dana javnog otvaranja ponuda, a svi zainteresovani ponudjači mogu preuzeti konkursnu dokumentaciju na internet stranici Agencije za privatizaciju i na portalu Uprave za javne nabavke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uvode novu novčanicu: Inflacija uzima danak

Zbog dramatičnog skoka inflacije u Argentini poslednjih meseci vlada u Buenos Ajresu povećala je veličinu svoje najveće novčanice u opticaju sa 5.000 na 10.000 pezosa, koja vredi oko 10 dolara.

14:39

9.5.2024.

17 h

Podeli: