Srbija

Četvrtak, 25.04.2013.

10:55

Novi tržni centar u Beogradu

U Beogradu je danas počeo rad šoping centar "Stadion", u Zaplanjskoj ulici, koji se prostire na 75.000 kvadratnih metara.

Izvor: B92, Beta

Default images

Ovaj tržni centar predstavlja najveći objekat te vrste u starom delu grada.

Površina maloprodajnog dela iznosi 28.000 kvadratnih metara, gde se mogu naći najpoznatiji svetski i domaći brendovi, ugostiteljski objekti kao i različiti zabavni sadržaji. U cetru se nalazi i "Roda" megamarket, na površini većoj od 4.000 metara kvadratnih.

Ukupna vrednost investicije iznosi 50 miliona evra i predstavlja jedinstveni sistem gradnje koji se po prvi put koristi u našoj zemlji, a u novom objektu biće zaposleno oko 800 radnika.

"Stadion" je četvrti po redu objekat u Evropi na čijem se krovu nalazi fudbalski teren (FK Voždovac), čije tribine mogu da prime 5.000 gledalaca, a koji je izgradjen u skladu sa savremenim standardima UEFA i na način koji uspostavlja nove urbane i arhitektonske standarde.

Kupci će u centru moći da nadju brendove - C&A, "koton" ,"Tom Tailor", "Dajhman", "Njujorker", "tako fešn", "karpisa", "ledžend, "urban džangl", "iskrim intimo", "MilaVitsa", "la borsa", "parfois", "sportina", "planeta sport, intersport", "metro", "orsej", "beba kids", "planika", "ciciban"....
Tu se nalaze i zlatare, frizernice kozmetički saloni i turističke agencije...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: