Aktuelno 31

16.05.2024.

18:32

"Dali su mi ultimatum": Miloš Biković progovorio o "Belom lotosu" i HBO

Glumac Miloš Biković, koji je početkom godine ostao bez uloge u hit seriji "White Lotus" zbog veza sa Rusijom, konačno je progovorio o svojoj odluci i svemu što se dešavalo kasnije.

Izvor: Nedeljnik.rs

"Dali su mi ultimatum": Miloš Biković progovorio o "Belom lotosu" i HBO
R.Z./ATAImages

Podeli:

Naime, Biković je za Nedeljnik rekao da nije pristao na ultimatum i da se ne kaje zbog toga što nije odstupio od svojih uverenja.

Podsetimo, nakon što je u januaru HBO saopštio da je Biković dobio ulogu u trećoj sezoni serije, reagovalo je Ministarstvo spoljnih poslova Ukrajine. Nakon kampanje u kojoj su tvrdili da je Biković podržao rusku invaziju na Ukrajinu, glumac je ostao bez uloge.

Sada je Biković, koji se nakon prve reakcije nije oglašavao, rekao da je postojala mogućnost da ostane u podeli.

"Činjenica je da bi učešće u takvoj seriji moglo da mi otvori neke nove mogućnosti. Ali moja karijera je i do sada imala zanimljiv put, i nema razloga da i dalje ne uživam u ovoj čudesnoj vožnji. Nisam pristao na ultimatum, jer se ne bih osećao dobro da jesam. Ma gde da je to moglo da me odvede. Naravno, u jednom trenutku postojala je mogućnost da kažem „magične reči“ i onda bih ostao u podeli. Ali svaki put kad sam izdao sebe i svoja uverenja, nebitno da li sam to uradio iz velike želje, neznanja, lakomislenosti ili straha, osećao sam se loše. Posle ovog događaja osećam se dobro", rekao je Biković za novi broj Nedeljnika.

Biković kaže da se ne oseća kao žrtva, a za Nedeljnik je govorio i o uplivu politike u umetnost.

"Odavno mi je jasno da se politika, tačnije, ne politika, nego neka njena ‘prljava sestra’, uvlači u sve pore naših života. Čak i u umetnost i sport. I muti vodu, truje bunare, svađa, kleveće i prlja. Nemam strah da ću biti označen u budućnosti, ili budućim saradnjama, nemam strah jer sam u to siguran. Ali me to ne brine."

Podeli:

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

16 h

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Podeli: