Niče tržni centar sa stadionom/FOTO

Poznata austrijska kompanija koja se bavi realizacijom šoping i zabavnih centara, Krammer&Wagner&Illmaier, otvara u oktobru svoj prvi tržni centar u Srbiji.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 15.06.2012.

10:32

Default images

Tržni centar, pod nazivom Stadion šoping centar i koji se nalazi na Voždovcu, je prva investicija ove vrste u Srbiji. “Odlučili smo se za inovativni projekat izgradnje šoping centra u Srbiji, čijom će se realizacijom uspostaviti novi urbani i arhitektonski standardi, dok će mogućnosti kupovine u ovom centru biti inovativnije i bliže navikama potrošača", kaže Edit Ilmajer, direktorka te kompanije u Srbiji. Fudbalski stadion se nalazi na krovu tržnog centra, a ukupna površina kompleksa iznosiće blizu 75 hiljada kvadrata, uključujući i dva podzemna parking nivoa.

Centar će kupcima ponuditi više od 100 prodavnica i brendova, od kojih će neki eksluzivno prvi put biti predstavljeni u Srbiji.

U prizemlju Stadion šoping centra biće hipermarket i drugi uslužni objekti, dok će prvi i drugi sprat biti namenjeni modnim brendovima, robi široke protrošnje, kao i deci.

Sastavni deo Stadion šoping centra biće i odeljak sa hranom i pićem koji će se jednim delom prostirati na terasi. Na trećem spratu nalaziće se fudbalski stadion.

Edit Ilimajer kaže da je "Beograd je na dobrom putu da postane šoping atrakcija. Mi smo ovaj značaj jasno uvideli i realizacijom Stadion šopping centra želimo da pošaljemo jasnu poruku da Srbija, kao zemlja na putu ka EU, ima izvanredne predispozicije za dalji privredni razvoj".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: