Jat: Ponude za besplatan taksi

"Jat ervejz" će objavio poziv za izbor taksi udruženja koje će obezbeđivati besplatan prevoz putnika za dolazak i odlazak putnika sa beogradskog aerodroma.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 27.10.2009.

10:39

Default images

Ponuđač je obavezan da dostavi bankarsku garanciju od 150 hiljada dinara i pismo o namerama banke za izdavanje bankarske garancije u vrednosti od osam hiljada dinara po vozilu, odnosno dva miliona dinara.

Usluga besplatnog taksi prevoza će obuhvatiti teritoriju Beograda, a da bi je putnici koristili biće dovoljno da taksisti pokažu da imaju kupljenu kartu nacionalnog avioprevoznika.

To će važiti za sve one koji budu sleteli avionima Jata, kao i one koji budu nameravali da otputuju nacionalnim avioprevoznikom sa Aerodroma "Nikola Tesla".

"Svaki putnik je važan za Jat i zato težimo tome da naše usluge konstantno unapređujemo", kaže generalni direktor Jata Srđan Radovanović i dodaje da putnici nacionalnog avioprevoznika uskoro neće morati da brinu o tome kako će doći ili otići sa beogradskog aerodroma, jer će "praktično putovati iz fotelje".

Nova usluga nacionalnog avioprevoznika deo je nedavno predstavljenih mera za unapređivanje poslovanja, čiji je jedan od ciljeva da u narednoj godini kompanija preveze milion i po putnika.

Najavljeno je da će za putnike Jata uskoro biti obezbeđeno i besplatno zdravstveno osiguranje za zemlje Evropske unije, kao i uključivanje nacionalnog avoprevoznika u neku od evropskih alijansi avioprevoznika.

To će uz druge mere doprineti nastojanjima da se Jat vrati na poziciju regionalnog lidera u vazdušnom saobraćaju, navedeno je u saopštenju te kompanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: