Nagrada za Veterinarski zavod

Veterinarski zavod Subotica, članica Viktorija grupe, dobio je nagradu Privredne komore Vojvodine za značajna privredna ostvarenja u Pokrajini.

Izvor: B92

Sreda, 16.04.2014.

17:01

Default images

To je priznanje za poslovne rezultate postignute u 2013. godini.

Rekordna proizvodnja i prodaja hrane za životinje uz proširenje proizvodnih kapaciteta, kao i uspešno lansiranje novog brenda hrane za pse "dog end stajl" (Dog&Style) izdvajaju se među poslovnim uspesima koje je Zavod ostvario tokom prošle godine, saopšteno je danas iz Viktorija grupe.

Koordinator marketinga Veterinarskog zavoda Subotica, Slađana Kovčin, rekla je da rezultati postignuti u 2013. godini, kao i pomenuta nagrada obavezuju tu kompaniju da dalje razvijaju poslovanje u svim segmentima.

"Nakon investiranja u pogone za proizvodnju hrane za životinje, u ovoj godini fokus će biti proširenje proizvodnih kapaciteta za hemofarmaceutske i biološke preparate, uz cilj da nadmašimo odlične prošlogodišnje prodajne rezultate koji su još jedna potvrda naših stalnih ulaganja u kvalitet proizvodnog portfolia Zavoda", izjavila je Kovčin prilikom primanja nagrade.

Nagrada Privredne komore Vojvodine je tradicionalno priznanje, ove godine uručeno 51. put preduzećima i pojedincima koji su svojim rezultatima rada doprineli ukupnom razvoju privrede Vojvodine, a time i čitave zemlje.

Pored Veterinarskog zavoda Subotica, za značajna privredna ostvarenja nagrađeno je još 12 kompanija i šest pojedinaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: