Nebojša Ćeran v.d. direktora GSP-a

Skupština grada je za vršioca dužnosti direktora Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) Beograd imenovala Nebojšu Ćerana.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 27.09.2012.

11:52

Default images

Za predsednika Upravnog odbora Stanoja Đurića.

Odbornici su pre toga razrešili dosadašnjeg direktora GSP-a Miletu Radojević koga je Vlada imenovala za šefa Kancelarije za saradnju sa crkvama i tradicionalnim verskim zajednicama.

Na lični zahtev razrešen je dosadašnji predsednik Upravnog odbora Branko Radujko, koji je na tom mestu proveo manje od tri meseca.
Podsetimo da je odlukom Skupštine grada Beograda, Radujko je početkom jula imenovan je za predsednika Upravnog odbora GSP-a.

Što se tiče ostalih odluka Skupštine grada Beograda, za vršioca dužnosti direktora Doma zdravlja Vračar imenovana je Snežana Stevanović. Ona je bila gradska sekretarka za zdravlje od 2006. do 2008. godine.

Usvojeni su i predlozi rešenja o razrešenju i imenovanju članova školskih odbora u jednom broju osnovnih i srednjih škola.

Skupština je konstatovala prestanak mandata odbornika Nebojše Stefanovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: