Doba fakultet upisao 1520 studenata

Doba Fakultet je najveći privatni Fakultet u Sloveniji i jedini Fakultet u Sloveniji i Srbiji koji u celini izvodi online studije.

Izvor: B92

Petak, 10.09.2010.

14:02

Default images

Predstavlja samostalnu institucija i spada u Poslovnu grupu Doba. Za dvadeset godina rada Poslovne grupe Doba, u našim kraćim i dužim obrazovnim programima i programima osposobljavanja, učestvovalo je 105.976 učesnika i studenata, a godišnje je sprovedeno preko 100 različitih programa u 76.000 pedagoških sati.

U školskoj 2009/2010. godini Doba Fakultet upisalo je 1.520 studenata, od toga 120 iz Srbije.

Online studiranje na Doba Fakultetu predstavlja alternativu pre svega za ambiciozne i uspešne, koji bi želeli međunarodno priznatu evropsku diplomu i bezbednu budućnost.

Na ovaj način je otvorena mogućnost obrazovanja bez zanemarivanja porodice, prijatelja, karijere i hobija. Između ostalog, predmeti su prilagođeni zaposlenima tako da znanja mogu odmah da prenesu na svoje radno mesto.

Online studiranje na Doba Fakultetu odvija se u virtuelnom amfiteatru Blackboard, koji upotrebljavaju hiljade korisnika u 70 država širom sveta, po principu jedan predmet za drugim. Za svaki predmet dobijate besplatno nastavno gradivo i plan studijskih aktivnosti, kao i sve druge informacije koje su vam potrebne, a posle 4-5 nedelja sledi ispit.

Studirate samostalno i u grupi u virtuelnom okruženju, prema predviđenim aktivnostima uz pomoć mentora koji vam je na raspolaganju 7 dana u nedelji. Doba Fakultet ima mnogobrojne prednosti koje možemo da ponudimo našim studentima i diplomcima. Najbitnija je sigurno, da čak 56% diplomaca napreduje na radnom mestu i u karijeri koristeci diplomu Doba Fakulteta.

Jedina smo škola u Sloveniji i Srbiji gde možete studirati putem interneta, bez ikakvih vremenskih i prostornih ograničenja. Studirate na srpskom jeziku i stičete Evropsku diplomu. Profesori iz Slovenije i mentori iz Srbije su tu da vam pomognu da steknete praktična i upotrebljiva znanja. Na vaša pitanja odgovaramo 24 časa, a informacije o ocenama vam šaljemo putem sms poruka.

Dodatne informacije možete dobiti na predstavništvu Doba Fakulteta koje se nalazi u Sava Centru u Beogradu. Škola ima i info tačke u Novom Sadu i Subotici. Pišite nam na info@doba.rs.

"Kada sam se odlučio da upišem postdiplomske studije, tražio sam studije, koje obrađuju trenutno aktualne teme, i koje su fleksibilne. Nakon detaljne analize svih mogućnosti sam se odlučio za magistarske studije na Doba Fakultetu, za program Međunarodno poslovanje. Sa izborom sam zadovoljan, jer program ispunjava sva moja očekivanja.
Studijski sadržaji su logično zasnovani i podstiču aktivan rad. Kroz nedeljne zadatke su predstavljeni praktično svi vidici teme koja se obrađuje, a velika pažnja se posvećuje kreiranju sopstvenog stava i pogleda"
, kaže Goran Pilih, student programa Međunarodno poslovanje

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: