OTP štednja sa kamatom unapred

OTP banka svojim štedišama nudi isplatu kamate unapred na štednju u evrima koju možete oročiti i tako ostvariti dodatni prihod odnosno „kamatu na kamatu”.

Fokus

Izvor: B92

Sreda, 02.11.2011.

12:34

Default images

Kada položite depozit, koji minimalno iznosi 100 evra banka praktično istog dana obračunava i isplaćuje kamatu.

EKS je različita u zavisnosti od visine depozita i roka oročenja (6,7 i 12 meseci) i kreće se u rasponu od 2,74% do 4,61% godišnje. Banka nudi i mogućnost dodatne zarade polaganjem na štednju kamate na ovaj depozit. Račun oročenog depozita je oslobođen svih provizija.
Osim oročenja sa isplatom kamate unapred OTP banka nudi i oročenje deopozita sa mesečnom isplatom kamate ili isplatom kamate na kraju perioda oročenja i to za štednju u evrima, dolarima, švajcarskim francima, britanskim funtama i kanadskim dolarima.

Za štednju u evrima i amreičkim dolarima neophodan je početni ulog od 100 evra, odnosno 100 dolara, dok ta obaveza ne postoji za štednju u drugim valutama.

Period oročenja za štednju u evrima je 1,3,6,7 i 12 meseci, a kamatne stope stope kreću se od 1,3 do 4,7 odsto godišnje i to u zavisnosti od sume koja se polaže na štednju, perioda oročenja i da li oročavate pod regularnim uslovima, da li ste vlansik Osnovnog i E-paketa ili Bonus i Gold paketa.

Depozite u američkim dolarima, kanadskim dolarima i britanskoj funti moguće je oročiti na 1,3,6 i 12 meseci, a godišnja EKS kreće se od 0,45 do 1 odsto.

Depozite u švajcarskim francima moguće je oročiti na 1,3,6 i 12 meseci, a godišnja EKS kreće se od 0,8 do 1,5 odsto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: