Lamborghini očekuje rekordnu prodaju u 2014.

Izvršni direktor Lamborghinija, Stefan Vinkelman, veruje da će ovogodišnja prodaja automobila tog proizvođača biti najbolja u istoriji kompanije, najviše zahvaljujući velikom interesovanju klijenata za kupovinu modela Huracan.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 16.04.2014.

11:23

Default images

Vinkelman je ovo izjavio uoči početka sajma automobila u Njujorku, koji se održava od 18. do 27. aprila.

Svoj optimizam bazirao je na činjenici da je Lamborghini za samo nekoliko meseci od predstavljanja modela Huracan primio više od 1.000 narudžbina od kupaca koji su zainteresovani za ovaj automobil.

On tvrdi da je već zabeležena duplo veća potražnja od očekivane, i da bi prema prognozama, Huracan trebalo da premaši najbolju godišnju prodaju njegovog prethodnika, modela Gallardo, koja iznosi 1.844 jedinica.

Lamborghini Huracan predstavljen je krajem 2013, kao naslednik do sada najprodavanijeg modela u pedesetogodišnjoj istoriji kompanije, Lamborghinija Gallardo, a automobil je svetsku premijeru imao na salonu u Ženevi, početkom marta 2014.

Izvor: B92, Tanjug

Saznajte više o modelu Huracan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: