VW Cross Caddy

Od 2013. godine Cross Caddy će se pridružiti gami Volkswagenovih Cross automobila, koju sačinjavaju modeli Polo, Golf i Touran.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 18.09.2012.

13:15

Default images

Sa upečatljivim felnama od 17 inča, pneumaticima dimenzija 205/50 i novom Viper Green bojom (poznata kod modela Scirocco), Cross Caddy se primetno razlikuje od standardne verzije. Pored toga, crne zaštitne obloge na lukovim oko točkova i bočnim pragovima, kao i na donjim ivicama prednjih i zadnjih branika, ističu se u odnosu na druge elemente, koji su u boji karoserije.

Prednja i zadnja srebrna zaštita podvozja i opruge za zaštitu od bočnog udara na pragu upotpunjuju off-road izgled Cross Caddy-ja.
Zatamnjeni zadnji bočni prozori i zadnje staklo, kao i zatamnjena stop svetla, takođe pružaju jasne vizuelno prepoznatljive osobine ovog modela.

VW Cross Caddy razlikuje se i po srebrnim krovnim šinama i izduvnoj cevi u sjajnoj crnoj boji sa srebrnim ivicama.

Prednja sedišta su dizajnirana u dve nijanse, centralni naslon za ruku podesiv je po visini i širini, a volan, ručice menjača i ručne kočnice obloženi su kožom.
Baziran na specifikaciji nivoa opreme Trendline, Cross Caddy je dostupan kao model sa pet ili sedam sedišta, u verziji sa kratkim međuosovinskim rastojanjem, a osim Viper Green, tu je i izbor od osam alternativnih boja karoserije.

Ono što je takođe dostupno kod Cross Caddy-ja je celokupni asortiman motora. Paleta uključuje TSI, TDI, prirodni gas i LPG motore sa snagom od 63 kW (86 KS) do 125 kW (170 KS), kao i verzije sa DSG prenosnim sistemom i 4MOTION pogonom na sva četiri točka.

Volkswagen Cross Caddy stiže u prodajne salone početkom 2013. godine, kada će biti poznata i njegova cena.

Pročitajte o Volkswagenu Golf sedme generacije.

Vozili smo VW Amarok 2.0 Bi-TDI 4x4 Highline.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: