VW: 400 vozila za Univerzijadu

Volkswagen je povodom najvećeg sportskog dešavanja u regionu uručio ključeve 400 vozila organizatorima Univerzijade.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 17.06.2009.

15:00

Default images

Flotu od 400 oficijelnih automobila činiće vozila različitih klasa i modela kako bi se izašlo u susret svim potrebama Univerzijade za konkretnim modelima.

“Beograd ubrzano postaje grad sporta i mladih ljudi. Svaki dan postajemo sve svesniji da smo domaćini najvećem sportskom dešavanju u regionu – Univerzijadi. Obaveze grada kao domaćina su velike, a obaveze Volkswagena kao oficijelnog vozila, su izazovne. Naš prvenstveni zadatak je da omogućimo nesmetanu ogranizaciju i funkcionisanje svih segmenata Univerzijade. Ovo je veliki ispit prvenstveno za Univerzijadu, ali i za Porsche SCG. Do sada se ne pamti regrutacija ovolikog broja sponzorskih vozila, preko 400 automobila Volkswagen grupe, biće na ulicama Beograda u službi Univerzijade”, izjavio je generalni direktor kompanije Porsche SCG Manolito Vujičić na ceremoniji dodele vozila.

Nakon završetka Univerzijade sva vozila koja su bila na korišćenju biće prodavana preko kompanije Weltauto, koja se bavi prodajom polovnih automobila. Pretprodaja ovih vozila počinje odmah a svi kupci svoje automobile preuzeće nakon Univerzijade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: