Citroen C3 na jesenjoj akciji u Srbiji

Uvoznik Citroën vozila u našoj zemlji započeo je jesenju prodajnju akciju za svoj najtraženiji model C3. Dva najatraktivnija nivoa opreme nude se u bogatijoj, Edition verziji po početnoj ceni od 10.890 evra.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 15.09.2017.

14:03

Citroen C3 na jesenjoj akciji u Srbiji
Foto: B92 (ilustracija)

Uz Citroën C3 Feel Edition, sa cenom od 10.890 evra, pored standardne opreme, tokom ove akcije na poklon se dobija i automatski klima uređaj, audio sistem sa 7“ touchscreen ekranom, zatim Mirror Link opcija koja omogućava da ekran svog smartphone telefona vidite na displeju multimedijalnog sistema, komande na volanu, Bluetooth, USB priključak, 6 zvučnika i svetla za maglu.

Uz najviši paket opreme, Shine Edition, pored svega što ovaj nivo opreme poseduje dodaju se i alu felne od 16 inča, uz akcijsku cenu od 12.490 evra.
Foto: B92 (ilustracija)
U ponudi su i specijalni uslovi finansiranja. Kredit je omogućen uz 0% kamate i bez dodatnih troškova, na rate do 36 meseci, ili sa 2,98% kamate na odloženo plaćanje do 84 meseca.

Za one koji se odluče za kupovinu preko lizinga, kamata iznosi 0,99%, a učešće je 5%.

Test vožnja može da se zakaže u beogradskom salonu uvoznika Avtonova KAB ili u salonima prodajne mreže u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku i Bačkoj Topoli. Sve dodatne informacije možete da pogledate na sajtu Citroena u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: