Klarkson odgovara: Ko je brži - žena ili Nissan GT-R?

Kao što smo navikli od Klarksona, dobili smo odgovor na još jedno pitanje, koje se pre njega skoro niko nije setio da postavi.

Izvor: B92

Subota, 06.09.2014.

12:48

Default images

Tokom Top Gear festivala u Australiji, Džeremi Klarkson je odlučio da nam odgovori na ovo veoma zanimljivo pitanje. Na dvoboj je izazvao atraktivnu ausrtalijsku atletičarku Mišel Dženeke (Michelle Jenneke) dok je za sebe izabrao nemilosrdno oružje, Nissan GT-R.

Ljubitelji emisije Top Gear znaju da Klarkson podjednako voli automobile vrhunskih performansi i atraktivne devojke sa izraženim oblinama. Ako to znamo, ne moramo tražiti dublji smisao ovog takmičenja.

Šta mislite - ko je brži?



Ukoliko ste korisnik iOS aplikacije možda ćete imati poteškoća da pogledate embedovani snikmak zbog ograničenja koje je uveo BBC. Snimak možete pogledati direktno na YouTube.

Iako Džeremija Klarksona nije potrebno predstavljati na našem sajtu, ukoliko niste sigurni zašto je Mišel izabrana za protivnicu, pogledajte i ovaj snimak ispod sa takmičenja u Barseloni. Džeremi ga je sigurno pogledao nekoliko puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: