Reporter spasavao vozača iz poplavljenog vozila

Zbog velike količine kiše koja je izazvala poplave u Hjustonu, u saveznoj američkoj državi Teksas, život je izgubilo najmanje pet osoba, a jedan stariji vozač spasao se u poslednjem trenutku iz poplavljenog automobila. Čitavu dramu snimila je lokalna TV ekipa.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 19.04.2016.

13:10

Reporter spasavao vozača iz poplavljenog vozila
YouTube Screenshot

Kada se put kojim vozite odjednom pretvori u pravo pravcato jezero, trenutni šok može da utiče na vaše razmišljanje i odluke, i dovede vas u smrtnu opasnost. Upravo to se dogodilo jednom vozaču u Hjustonu, kada se svojim automobilom uputio poplavljenom saobraćajnicom ispod nadvožnjaka.

Iznenađen velikom dubinom, stariji čovek ostao je u svom vozilu sve dok nivo vode nije dosegao visinu prozora. Izašao je tek na nagovor TV reportera i uz njegovu pomoć doplivao izvan opasne zone, a voda je u međuvremenu gotovo u potpunosti prekrila automobil. Ponekad je teško proceniti dubinu vode na poplavljenoj saobraćajnici - iako se čini da je duboka par desetina cm ili manje, može vam se lako desiti da automobil ostane zarobljen i pretrpi velika oštećenja, pa čak i nešto gore, kao što smo videli u ovom slučaju.

Zbog toga treba izbegavati prolaske kroz vodu na putu čiju dubinu niste pre toga proverili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: