Ne parkira strpljiv već "snalažljiv"

Verovatno vam se nekada dogodilo da se drugi automobil na kvarno uparkira na mesto koje ste vi prvi primetili. U takvim situacijama nemate mnogo izbora - ako ne želite da ulazite u uzaludnu raspravu jedino što vam preostaje je da onako iznervirani produžite dalje, nadajući se da ćete ubrzo naći slobodno parking mesto.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 22.12.2015.

11:54

Default images
YouTube Screenshot

Njujork se ubraja među svetske metropole u kojima je prava muka pronaći slobodan parking. Međutim, čak i ako ste strpljivo čekali u svom automobilu da se obližnje parking mesto isprazni, niko vam ne garantuje da ćete se tu uparkirati kada se ono oslobodi.

Vozač sa snimka vrebao je parking čitavih pola sata ali mu to nije pomoglo jer ga je prilikom izlaska parkirani automobil namerno blokirao da bi sačuvao mesto drugom vozaču: Kada je očigledno dobro uvežban manevar završen, vozaču su objasnili da drugi automobil pripada "članu porodice" i da je mesto čuvano za njega.

Svedoci smo da se i u Srbiji parking mesto brani na sve moguće načine, a u nedostatku drugog porodičnog automobila naročito su popularne plastične kofe nalivene betonom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: