Ken Blok u novoj avanturi

To što nam neko vreme nisu stizale vesti o Kenu Bloku, značilo je samo jedno - u pripremi je novi, šesti po redu Gymkhana video.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 12.11.2013.

10:01

Default images

Za fanove čuvenih proklizavanja Kena Bloka čekanje je završeno. Pred nama je novi video, a za razliku od prethodnog, kada su kao teren za adrenalinsku vožnju poslužile ulice San Francisko, ovog puta kreiran je specijalan poligon na aeordromskoj pisti.

Iako je prvi utiska da je Bloku ponestalo inspracije za svoje vratolomije, uzbuđenja ne nedostaje.

Upotrebljeni su motivi iz video igrice Need For Speed Rival, a među preprekama našli su se brodski kontejneri, bageri, dva Aventadora i dva Segway vozila u pokretu:



I ovog puta Blok je ostao veran trkačkoj Ford Fiesti. Model ST RX43 ima motor sa monstruoznih 650 ks i 880 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Pogledajte prethodni video Gymkhana koji je sniman na ulicama San Franciska.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: