Izvukao živu glavu iz prepolovljenog automobila

U belgijskom mestu Molenbersel, u blizini granice sa Holandijom, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedan Audi S8 starije generacije i bukvalno prepolovljen. Uprkos stravičnom prizoru na mestu nesreće, vozač preživeo i prošao samo sa lakšim povredama, navode mediji.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 21.06.2013.

09:09

Default images

Na osnovu fotografija sa mesta nesreće pomislili biste, ako je ovo ostalo od takvog automobil kao što je Audijev najveći model, kakva je tek sudbina onih koji su se nalazili u njemu?

Odgovor bi vas iznenadio - u automobilu je bila samo jedna osoba, vozač iz Poljske, koji se na čudesan način spasao i iz olupine izašao sa blažim povredama.
Foto: autoblog.nl
Kako pišu lokalni mediji, automobil je najpre pri velikoj brzini udario u drvo pored puta, nakon čega se prepolovio.

Prednji, potpuno neprepoznatljivi deo završio je na zidu obližnje kuće, razbivši staklo na ulaznim vratima, dok je zadnji deo, u sličnom stanju, ostao na kolovozu.

Više fotografija možete pogledati u našoj Galeriji.

Pogledajte šta se dogodilo jednom Ferrariju u sličnoj nesreći u Moskvi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: