Ferrari zapalio garažu u Parizu?

Različiti modeli Ferrarija već su goreli širom sveta, ali je do sada šteta bila ograničena samo na vozilo koje bi se zapalilo. Ovoga puta, pored Ferrarija, izgorelo je još četrdesetak vozila, među kojima su se nalazili i mnogi luksuzni automobili.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.03.2012.

13:49

Default images

U podzemnoj garaži koju koriste gosti hotela Ritz u Parizu protekle nedelje izbio je požar, koji je navodno započeo na jednom Ferrariju.

Garaža koja je sagrađena ispod Trga Vendom poznata je po tome što se u njoj nalaze i brojna luksuzna vozila.

Kada je 2011. godine karavan Gumball 3000 prolazio kroz Pariz, skupoceni automobili učesnika ovog relija bili su parkirani upravo na tom mestu.

Pogledajte kako obično izgleda “vozni park” ove garaže snimljen kamerom jednog ljubitelja automobila:



Vatrogasci su uspeli da ugase požar pet sati nakon njegovog izbijanja, a prema prvim procenama uništeno je ili teško oštećeno najmanje 40 automobila, dok bi šteta mogla da premaši 4,5 miliona evra.

Pogledajte poslednji zabeleženi požar na Ferrariju koji se dogodio na ulicama Šangaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: