BMW na sajmu automobila nastupa sa 30 vozila / FOTO

Na 53. međunarodnom salonu automobila u Beogradu, BMW Srbija se prvi put predstavlja publici u posebnoj Hali 2A, gde je na prostoru od 2.900 kvadratnih metara izloženo čak 30 vozila - kompletna gama BMW i MINI modela za naše tržište.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 24.03.2017.

10:16

BMW na sajmu automobila nastupa sa 30 vozila / FOTO
Hibrdidni sportski BMW i8 i elektrièni i3

Na ovogodišnjem auto-salonu premijerno je prikazan segment vozila na električni i hibridni pogon - BMW i3 i BMW i8, koji se po svim karakteristikama razlikuju od bilo kog drugog BMW-a.
BMW i3
Prema aktuelnim procenama auto-industrije, električna vozila predstavljaju najbrže rastući segment, sa najizvesnijom perspektivom.

Globalni plan BMW-a je da do 2020. godine svaki BMW model u gami postoji i u hibridnoj ili električnoj varijanti.
BMW i3
"Mi smo prvi premijum brend na tržištu Srbije koji uvozi električna vozila. Za ovaj segment smo se temeljno pripremali zajedno sa svojim ino partnerom – BMW A.G., jer želimo da inovacije vrhunskih tehnologija budu svakodnevica u našoj zemlji kao što su već u regionu", izjavila je Aleksandra Đurđević, direktor kompanije Delta Motors.
BMW Serije 5
Pored električnih premijera, posetioci salona mogu da vide i najveću zvezdu ove hale - sedmu generaciju BMW-a Serije 5.

"Novi BMW Serije 5 Sedan poseduje sve neophodno da nastavi uspeh koji su ostvarili njegovi predhodnici. Prvih šest generacija ovog vozila prodato je u preko 7,6 miliona primeraka", rekla je Heike Pfeil, regionalni menadžer kompanije BMW za tržišta Afrike, Kariba i Istočne Evro
Rolls Royce Ghost
Odmah nakon premijere na sajmu automobila u Ženevi, u Beograd su stigli i restilizovani BMW modeli Serije 4, Gran Coupe i Cabrio, kao i poseban gost, po prvi put u Srbiji - superluksuzni Rolls Royce Ghost.
Rolls Royce Ghost
Poseban deo BMW hale rezervisan je za ljubitelje BMW M i M performance modela - izloženi su BMW M6, M550xi i M2 Coupe.

Delta Motors je publiku upoznao i sa ekskluzivnim modelom Serije 7 Mont Blanc edicije, u individualnom paketu opreme. Ovaj model predstavlja jedan od 100 primeraka u svetu.
BMW M2
MINI automobili zauzimaju poseban deo BMW hale.

Na centralnoj poziciji je MINI Countryman, koji je značajno veći i prostraniji od svog prethodnika. Izloženi su i MINI Cabrio, najatraktivniji model među ljubiteljima MINI brenda, kao i John Cooper Works hečbek, najsnažniji predstavnik game.

Komercijalne zvezde sa sajamskim akcijama ove godine su BMW serije 1, 3, x3 i MINI hečbek sa popustima i do 20% i kamatnim stopama za BMW finasiranje i do 1%.
MINI Countryman
Pored automobila, BMW na Beogradskom sajmu izlaže i motocikle. Na Motopassion izložbi, u Hali 9 predstavljeni su novi modeli motocikala BMW S 1000 R, R 1200 GS Rally i Exclusive, kao i R Nine T Scrambler.

Više fotografija sa BMW štanda pogledajte u našoj Galeriji.

Sajam automobila i motocikala u Beogradu traje od petka 24. marta do nedelje 2. aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: