Život

Utorak, 12.12.2023.

08:43

Potresna ispovest Dženifer Aniston nakon smrti Metjua Perija: "Pisala sam mu tog jutra..."

Poznata američka glumica Dženifer Aniston izjavila je da se nada da će Metju Peri biti upamćen "kao što je rekao da bi voleo da ga pamte", kao čovek koji je za života pomagao drugima.

Izvor: B92

Potresna ispovest Dženifer Aniston nakon smrti Metjua Perija:
Foto: Profimedia

"On je bio srećan. Bio je zdrav. Prestao je da puši. Vraćao se u formu. Bio je srećan. To je sve što znam", rekla je Dženifer Aniston za magazin "Varajeti" (Variety) u prvom intervjuu posle smrti njenog kolege i drugara iz serije "Prijatelji".

Dženifer Aniston je navela da se sa Perijem dopisivala na dan kada je preminuo.

"Doslovno sam mu slala poruke tog jutra. Nije bolovao. Nije se mučio. On je bio srećan", naglasila je Dženifer Aniston i dodala da joj Peri jako nedostaje, prenosi "Tanjug".

Metju Peri je preminuo 28. oktobra 2023. godine, a bio je najpoznatiji po ulozi Čendlera u seriji "Prijatelji", u kojoj su mu glavne kolege bili Dženifer Aniston, Dejvid Šimer, Kortni Koks, Met Leblank i Liza Kudrou.

Prošle godine je objavio knjigu "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar" u kojoj je govorio o svojoj borbi sa zavisnošću od alkohola i narkotika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: