Aktuelno 4

09.05.2024.

16:21

Zoološki vrt optužen jer je farbao pse kao pande: "Nemamo ih u vrtu zato smo to radili" VIDEO

Zoološki vrt Tajdžou u istočnoj kineskoj provinciji Đansu optužen je za lažno oglašavanje jer je svoje posetioce naveo da misle da će videti pande, tako što je, za potrebe reklamiranja, farbao krzno pasa rase čau čau u crno-belo.

Izvor: Tanjug

Zoološki vrt optužen jer je farbao pse kao pande: "Nemamo ih u vrtu zato smo to radili" VIDEO
Shutteratsock/Darren Thomas Photography

Podeli:

Zoološki vrt je 1. maja objavio na društvenim mrežama vest o novoj izložbi "panda pasa" koja košta 2,58 evra, ali su posetioci bili razočarani kad su stigli u vrt i videli da je reč o ofarbanim psima, prenosi Skaj njuz.

Radnik iz vrta je odbacio optužbe o lažnom oglašavanju, naglašavajući da je samo reč o novoj ponudi za posetioce koja nije dodatno naplaćena, kao i da je u reklami precizno navedeno da je reč o čau čau psima.

Portparol vrta je branio ovaj potez ukazujući da "i ljudi farbaju kosu".

"Prirodna farba može biti korišćena na psima ako imaju dugačko krzno. Nemamo pande u zoološkom vrtu i zato smo ovo uradili", dodao je on.

@7newsadelaide

There has been panda-monium at a zoo in China when visitors realised the pint-sized creatures in the panda exhibit were not pandas at all. #Panda #7NEWS ♬ original sound - 7NEWSAdelaide

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

23 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: