Život

Utorak, 15.08.2023.

18:09

Preminuo poznati srpski glumac

Duško Stefanović je bio glumac Šabačkog pozorišta, član udruženja dramskih umetnika, član dečjeg i omladinskog dramskog studija i stipendista RT Beograd, kao i redovan učesnik mnogobrojnih emisija dramskog programa Radio Beograda.

Izvor: Novosti

Preminuo poznati srpski glumac

Igrao je u Ateljeu 212 i u Narodnom pozorištu, kao i u mnogim filmovima i serijama. U matičnom teatru imao je uloge u predstavama od 1980. godine do odlaska u penziju, a neke od najznačajnijih su u "Sabirnom centru", "Čudu u Šarganu","Ožalošćenoj porodici", "Pivari", Sabirnom centru", "Koštani", "Zidanju Skadra", "Ribarskim svađama". Igrao je i u televizijskim serijama "S vanglom kroz svet", "Laku noć,deco", "Pozorište u kući", "Srećni ljudi", kao i u filmovima "Lude godine", "Ljubi, ljubi, al` glavu ne gubi", "Došlo doba da se ljubav proba", "Lične stvari"...

Sahrana Duška Stevanovića je na Novom groblju u Šapcu, u sredu 16. avgusta, u 13 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

13 h

Podeli: