Hariju Stajlsu pukle pantalone usred nastupa: "Sevnulo" sve što ne treba VIDEO

Bivši član britanskog benda One Direction Hari Stajls uživa u ogromnoj slavi koju je postigao kao solo izvođač zahvaljujući tri veoma popularna studijska albuma. Hari trenutno je na svetskoj turneji na kojoj promoviše pesme sa poslednjeg izdanja "Harry's House".

Život

Izvor: B92

Subota, 28.01.2023.

12:22

Hariju Stajlsu pukle pantalone usred nastupa:
Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

U toku nastupa na koncertu u Inglevudu (Kalifornija) Hari je u zanosu kleknuo na kolena, ali su mu pukle pantalone. Nastup je završio tako što je neprestano držao peškir u predelu međunožja.

U publici pored Dženifer Aniston bili su i Kajli Džener, Trevor Noa i Elen Dedženeris.

"Harijeva prva simpatija bila je Dženifer Aniston. Ona je sedela u publici a njemu su pukle pantalone i sevnule gaće. Slučajnost? Ne bih rekla", napisala je jedna korisnica na Tviteru.

Naime, voditeljka Elen Dedženeris u januaru 2020. godine pitala je pevača u koju poznatu ličnost je bio zaljubljen kad je bio mali, a on je rekao Dženifer Aniston.

Fanovi pevača iskoristili su priliku i da fotografišu glumačku zvezdu koja je bila na tribinama sa prijateljicama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: