Nova vest
Fudbal 7

28.4.2024.

23:32

Vlahović upisao najmanju minutažu kao starter

Srpski napadač Dušan Vlahović u derbiju sa Milanom igrao je do 62. minuta zbog čega je bio vrlo ljut na trenera Alegrija.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92

B92
B92
Tanjug/Marco Alpozzi/LaPresse via AP

Trener "Stare dame" u istom momentu izveo je oba srpska fudbalera, uz Vlahovića i Kostića, s tim da je odlazak na klupu mnogo teže pao najisturenijem adutu Juventusa.

Vlahović je vrlo nervozno regovao na odluku Alegrija i niej se libio da svima pokaže koliko je nezadovoljan - šutnuo je korner zastavu i potom po dolasku na klupu bacio flašicu sa vodom.

Nisu izostali ni mrki pogledi ka Alegriju.


Izlazak u 62. minutu je inače najraniji ove sezone za Vlahovića koji je i kraće provodio na terenu ove sezone, međutim u tim mečevima je ulazio sa klupe.

Kao stateru, ovo mu je bio najraniji izlazak iz igre.

"Uobičajena izmena, imao sam Milika i Kina na klupi i odlučio sam se za Milika. Dušan je uradio dobar posao napred do momenta kada je zamenjen", rekao je o svojoj odluci Alegri.

Potom je obrazložio zamenu.

"U tom trenutku nam je bila potrebna svežina u napadu, Milan je koncentrisao snage na tom delu terena. Ništa se nije dogodilo sa Vlahovićem. Izvršio sam izmenu jer sam mislio da je to ispravan potez. Verovao sam da možemo doći do gola, jer smo upravo izmenama na nekim od prethodnim mečevima pravili razliku. Najvažnije je da je Vlahović odigrao dobro".
 

Podeli:

Komentari 7

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 7

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu