Osuđen najpoznatiji srpski kaskader Uroš Ćertić: Naoružan upao u banku, priznao krivicu

Kaskader Uroš Čertić pre dve godine završio je u pritvoru zbog nelegalnog posedovanja oružja, kada je vitlao pištoljem po ekspozituri jedne banke. Sada je pred sudom priznao krivicu i osuđen je na godinu dana zatvora i biće u kućnom zatvoru, pišu domaći mediji.

Život

Izvor: B92

Utorak, 20.09.2022.

13:53

Osuđen najpoznatiji srpski kaskader Uroš Ćertić: Naoružan upao u banku, priznao krivicu
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Tamo gde sam bio je bio i Stefan Đurić Rasta. Sutra je konačno došao dan da idem na suđenje. Nikom to ne preporučujem. Oružje je za miliciju, za SAJ, za vojsku. Nemojte da pravite sprdnju od toga. Majka neka zove mog oca, otac mog advokata da dođe pola sata ranije. Molim sve novinare da ne prave cirkus od ovog ozbiljnog suđenja, jer taj nepromišljeni postupak može da me odvoji od deteta od 2 do 12 godina", rekao je Uroš u jednoj emisiji pred samo suđenje.

Kaskader je pre početka suđenja zamolio medije: "Ne mogu nikome da zabranim da dođe, ali nemojte da pravite cirkus od suđenja", rekao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: