23 godine, stalno u toplesu, Šakiri trn u oku: Ko je Pikeova nova devojka?

Fudbaler Žerar Pike nedavno je snimljen s 23-godišnjom studentkinjom Klarom Marti na festivalu u Kataloniji, a mnoge zanima ko je njegova nova devojka.

Život

Izvor: B92

Sreda, 24.08.2022.

10:22

Default images

Klara je prva devojka s kojom je Pike viđen u javnosti nakon raskida 12-godišnje veze s pevačicom Šakirom (45), s kojom ima dva sina.

Atraktivna plavuša studira odnose s javnošću i živi u Barseloni.

Pike strasno ljubi Klaru, Šakirini fanovi besni: "Pacove, karma je ku*ka" VIDEO

Kako piše "San" (The Sun), Klara radi za Pikeovu filmsku i TV produkcijsku firmu Kosmos, nadzirući posebne događaje. Klara na svom Instagramu objavljuje atraktivne fotografije te često pozira u donjem vešu, ali i u toplesu. Šakira navodno nije zadovoljna zato što se Pike pojavio u javnosti s Klarom, piše "Dejli mejl" (Daily Mail). Izvor blizak Šakirinoj porodici tvrdi da su fudbaler i pevačica imali dogovor kako se neće pojavljivati u javnosti s novim partnerima tokom prve godine nakon raskida.
Prema priči paparaca Hordija Martina za španski Mag, fudbaler se svim silama trudi da razbesni Šakiru pa se s novom devojkom namerno pojavljuje na mestima na kojima bi mogao da sretne pevačicu, a posećuju i mesta za koja zna da bi na njima neko mogao da ih vidi i dojavi to Šakiri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

113 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: