Severina se seli iz Zagreba? Hrvatski mediji pišu da radi punom parom jer joj treba novac

Severina Vučković godinama ima penthaus u Zagrebu na Kozjaku, ali je sada odlučila da kupi kuću u manjem i mirnijem mestu.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 23.06.2022.

15:52

Severina se seli iz Zagreba? Hrvatski mediji pišu da radi punom parom jer joj treba novac
Foto: Profimedia

Pevačica se prošle godine razvela od supruga Igora Kojića, a sada sa majkom Anom i sestričinom Mijom Popović navodno planira da se preseli u Samobor.

Samobor je mali grad u Hrvarskoj, udaljen oko 30 kilometara od Zagreba i ima 37.000 stanovnika.

Severinina sestričina Mia odnedavno je udata i stanuje preko puta svoje tetke. Mia i Severina nedavno su rešiile da kupe zajedničku kuću u Samoboru, prenosi 24sata.hr.

Severina ne planira da proda svoj luksuzan stan u Zagrebu, već da ga izda i da sa majkom Anom, sestričinom i njenom porodicom, kao i sa svojim sinom pređe da živi u mirnijem okruženju.
Mia je svoje studentske dane provela u pevačicinom domu, te su veoma bliske, a još više su se zbližile nedavno, kada je Mia stala na Severininu stranu tokom njene svađe sa sestrom Marijanom, koja je Mijina majka.

Severinina sestra Marijana požalila se prijateljima kako zbog pevačice nema kontakt s njihovom majkom. Sestre su se do te mere posvađale da je Marijana prijavila Severinu Centru za socijalni rad.

Ako bi se preselila na područje Samobora, Severina bi izbegla i dodatne sukobe s radnicima Centra za socijalni rad u Maksimiru, na koje je već godinama ogorčena.
Kako pišu hrvatski mediji, pevačica u poslednje vreme radi punom parom, kako bi zaradila dovoljno novca za selidbu. Ona je navodno ovog vikenda na nastupu zaradila oko 27.000 evra.

Severina vodi borbu protiv Milana Popovića za starateljstvo nad njihovim sinom i njihov sudski spor traje devet godina.

"Znate li da je moj bivši partner postao vlasnik trošne kuće preko puta mene, gde se sad već godinama nalazi širokopojasna kamera koja usprkos davnoj odluci Agencije za zaštitu ličnih podataka nije uklonjena?", rekla je jednom prilikom Severina, a postoji mogućnost da je i to jedan od razloga zbog kog je odlučila da se preseli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: