Oglasila se sestra Mateja Periša: "Beograd, nikad više..." VIDEO

Splićanin Matej Periš je posle 5 meseci potrage pronađen kod Ade Huje, a obdukcija i nalazi su potvrdili identitet. Međutim, agonija njegove porodice nije završena.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.05.2022.

14:21

Oglasila se sestra Mateja Periša:
Foto:Printscreen/TV Prva

MUP Srbije je zvanično saopštio da je DNK analizom tela koje je pronađeno u Dunavu, na Adi Huji, utvrđeno da se radi o hrvatskom državljaninu Mateju Perišu.

Naime, na društvenoj mreži Tiktok se oglasila njegova sestra Andrea Periš i objavila klipove sa video-nadzora koji su njenog brata poslednji put snimili živog. Na klipu koji je objavila vidi se Periš kako trči i izlazi iz kluba koji je na Savanovi.

Sutra rezultati obdukcije; Nenad Periš: "Matej je svoju priču na ovoj zemlji završio"

Na snimku je napisala: "Jednostavno, više nikada neću otići na Beograd na vodi, niti se šetati Beton Halom, a pogotovo neću ući u klub Gotik... Matej, volimo te svi..."

Na kraju opisa je stavila emotikon koji pokazuje slomljeno srce. Podsećamo, Periš je nestao u noći između 31. decembra i 1. januara, a potraga za njim je trajala punih 5 meseci. Na kraju je dokazano da je uzrok smrti bilo utapanje nenasilnim putem.

Misteriozna Splićanka ekskluzivno na TV Prva o nestanku Mateja Periša: Žao mi je što nisam... VIDEO
@andreaperis_ jednostavno,više nikada neæu otiæi na Beograd na vodi,niti se šetati Beton Halom,a pogotovo neæu uæi u klub Gotik...Matej,volimo te svi....💔🙏🏻🕊️ #matejperiš #tiktok #fypシ #viral #actives? #fy #active ♬ Arcade - Duncan Laurence

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

161 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: