Život

Nedelja, 20.02.2022.

15:43

Bred Pit sprečio tuču između sina Klinta Istvuda i Šaje LaBafa

Glumac Skot Istvud, sin proslavljenog Klinta Istvuda, prisetio se sukoba sa kolegom Šajom LaBafom na snimanju ratnog filma "Bes" iz 2014. godine, kada je veći incident sprečio Bred Pit.

Izvor: B92

Bred Pit sprečio tuču između sina Klinta Istvuda i Šaje LaBafa
Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Istvud je u intervjuu za "Insider" rekao da se sukob dogodio tokom snimanja scene u kojoj je, prema scenariju, trebalo da pljune na Pitov i Labafov tenk.

LaBaf je, međutim, taj potez shvatio lično i reagovao je burno, ali je srećom Pit uskočio i sprečio tuču.

"Ne mislim da bi vaš glumački proces ikada trebalo da utiče na to kako tretirate ljude na setu. To bi uvek trebalo da unapredi produkciju, a ne da stvara usr*ano radno okruženje, ili da ste nepristojni, ili da ljudima bude neprijatno", kazao je Istvud.

Šaja LaBaf "suptilno" odgovorio na navode bivših za zlostavljanje FOTO


Podsetimo, Šaja je poslednjih meseci bio u žiži javnosti i zbog optužbi koje je protiv njega podigla bivše devojka, muzičarka FKA Twigs.

Ona je tvrdila da je tokom veze sa glumcem bila fizički i psihički maltretirana. Kako je između ostalog navela, Šaja je budio tokom noći i gušio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: