Milan Marić odgovorio na prozivku antivakserke: "Ne zloupotrebljavajte decu"

Nakon što su glumac Milan Marić i njegova koleginica Milica Gojković rekli da ih je na snimanju serije zarazilo dete, na društvenim mrežama povela se rasprava sa onima koji su protiv vakcine.

Život

Izvor: B92

Sreda, 15.12.2021.

11:09

Milan Marić odgovorio na prozivku antivakserke:
Foto: Profimedia

Na komentare antivaksera o raznim teorijama zavere, glumac je odgovorio na Tviteru, objasnivši da ih dete nije zarazilo koronom, već bakterijom koju je dobilo u vrtiću.

Jedna korisnica Tvitera objavila je fotografiju teksta iz jednih dnevnih novina gde u naslovu stoji: "Milan Marić i Milica Gojković: Na snimanju "Bese" dete nas je sve zarazilo", a u opisu njenog tvita stoji: "Vakcinisani". Marić je ubrzo reagovao na ovu objavu i taksativno objasnio sve o ovom "slučaju". Naveo je da dete nikoga nije zarazilo koronom, nego bakterijom koju je "pokupilo" u vrtiću.

Takođe, napisao je da je dete "zarazilo" samo njih dvoje jer je sa njima provodilo najviše vremena.

"Ne zloupotrebljavajte decu kako biste namirili vaše morbidne porive. Vakcinisan sam, što bih i Vama preporuč/...oh wait", stoji u o objavi glumca na Tviteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: