Kim Kardašijan položila državni ispit – postaje advokatica

Kim Kardašijan je korak bliže tome da postane punopravna advokatica nakon što je konačno položila državni ispit.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.12.2021.

16:57

Kim Kardašijan položila državni ispit – postaje advokatica
Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Ova 41-godišnja rijaliti zvezda tri puta je pala na ozloglašeno teškom ispitu iz prava, jednom i prošle godine, kada je bila pozitivna na kovid i kada je imala visoku temperaturu.

Međutim, u ponedeljak je ponosno objavila da je prošla sjajno i približila se ispunjenju sna da postane advokatica za krivično pravo.

U objavi na Instagramu, Kim je napisala da je položila ispit.

"Gledajući se u ogledalo, zaista sam ponosna na ženu koja danas gleda unazad u odrazu. Za svakoga ko ne poznaje moj put na pravnom fakultetu, znajte da ovo nije bilo lako, niti mi je poklonjeno", napisala je Kim Kardašijan.

"Pala sam ovaj ispit 3 puta u 2 godine, ali sam se svaki put vraćala i učila više i pokušavala ponovo dok konačno nisam uspela. Imala sam kovid za svoj treći pokušaj, ali ne tražim izgovore."

Zvezda je objasnila da su je "vrhunski advokati" upozorili da je državni ispit bio "blizak nemogućem putu i ​​teži od tradicionalnog pravnog puta, ali da je to [njena] jedina opcija".

Kim Kardašijan je navela da bi njen preminuli otac, takođe advokat, bio ponosan na nju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: