- Vesti -

Dugogodišnji rat između Lindzi Lohan i Paris Hilton konačno okončan

Burne svađe između Paris Hilton, bogate naslednice i rijaliti zvezde i Lindzi Lohan, glumice i pevačice izgleda su okončane. Na dugogodišnji rat zvezda, koji se rasplamsao tokom prošle nedelje Hiltonova je javno stavila tačku, prisetivši se njihovog prijateljstva.

Izvor: RTS
Podeli
Foto: EPA/HANNAH MCKAY
Foto: EPA/HANNAH MCKAY

Paris Hilton, u epizodi podkasta pod nazivom "Ovo je Paris" od 3. decembra, čestitala je Linzi Lohan nedavnu veridbu, osvrnuvši se na njihove nesuglasice.

"Videla sam da se Lindzi verila. Znam da smo u prošlosti imali nesuglasice, ali sam samo želela da joj čestitam", rekla je nedavno udata rijaliti zvezda, istakavši da je iskreno srećna zbog nje.

Prošlo je 15 godina od kada su Paris Hilton, Lindzi Lohan i pevačica Britni Spirs, fotografisane u automobilu ispred "Beverli Hils" hotela. Ove čuvene fotografije, poznate kao "sveto trojstvo" u podkastu se nostalgično prisetila Hiltonova.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Petnaest godina kasnije, a toliko toga se dogodilo u protekle dve nedelje. Udala sam se, Britni (Spirs) je vratila slobodu i verila se. Lindzi se upravo verila. Volim da vidim koliko su naši životi sada drugačiji i koliko smo odrasle", objasnila je.

Paris Hilton smatra da su većinu svađa, zapravo, mediji izazvali, ali je, međutim, poslednjih godina imala vrlo omalovažavajuće komentare na račun Lindzi Lohan.

Takvih komentara bilo je i na društvenim mrežama. "Kada je fan stranica Hilotonove @paris2000s objavio video o Lindzi Lohan koja iznosi optužbe na račun pevačice Come Alive, Hiltonova je Lohanovu nazvala 'patološkim lažovom'", piše US Weekly reported.

Bogata naslednica nije želela 2019. godine da kaže čak ni tri lepe stvari o Lohanovoj na pitanje voditelja Endi Koena, već je navela da je "ona izvan", dok joj je pevačica uzvratila da time "očajnički traži pažnju".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 187 idi na stranu