Još jedna sportska šampionka tvrdi da je brutalno pretučena

Nakon što je Margo Pino, svetska, evropska i olimpijska šampionka u džudou, juče objavila fotografiju povreda lica, tvrdeći da ju je pretukao njen partner i trener Alen Šmit, sada se oglasila još jedna sportistkinja koju je navodno napao igrač američkog fudbala.

Život

Izvor: B92

Petak, 03.12.2021.

13:05

Još jedna sportska šampionka tvrdi da je brutalno pretučena
Foto: Profimedia

Niko Montano, bivša UFC-ova prvakinja, završila je u bolnici, a za dobijene povrede optužuje Džastina Votsona, kako kaže, bivšeg NFL igrača koji ju je navodno napao u jednom hotelu u Teksasu.

"Kolenom mi je pritisnuo vrat, gazio lice i udarao, a onda mi je obavio kosu oko svoje šake i okvira kreveta. Uspela sam nekako da se izvučem i gola potrčala niz hodnik, vrišteći za pomoć. Na svu sreću, neko u hotelu me je čuo i priskočio u pomoć. Sada se nalazim u Teksasu u bolnici i uplašena sam, ne znam gde se on nalazi", napisala je Niko Montano na društvenim mrežama.
Uskoro se oglasio i Votson, koji je demantovao njene navode.

"Uvek postoje dve strane svake priče. Verujte mi, Niko i ostatak sveta bi trebalo što pre da se osveste. Nemam šta da objašnjavam. Policija je bila ovde, napravila uviđaj i niko nije uhapšen. Tužno je što je uopšte otišla u bolnicu, zato i kažem da postoje dve strane priče, a ona želi da njena bude glavna", rekao je Votson.
Niko Montano je 2017. godine postala prva UFC prvakinja u muva-kategoriji, a kasnije joj je titula oduzeta zbog nemogućnosti skidanja kilograma. Nakon toga je pala na doping-testu i dobila otkaz iz najjače MMA organizacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: