Možda najluđa fotografija Đokovića u Tokiju - slikao se sa Jeleninom dvojnicom FOTO

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, očarao je sve učesnike Olimpijskih igara 2020. Svakodnevno su društvene mreže pune fotografija sa sportistima, ali ovaj put je nastala jedna veoma simpatična fotografija i to sa plivačicom koja liči na njegovu suprugu Jelenu Đoković.

Život

Izvor: novosti.rs

Ponedeljak, 26.07.2021.

13:37

Možda najluđa fotografija Đokovića u Tokiju - slikao se sa Jeleninom dvojnicom FOTO
Foto:Printscreen/Instagram Story Amal Melih

Sportisti širom sveta se utrkuju za sliku sa Srbinom, a i on sam je sjajno raspoložen, uživa u pažnji koju ima, voli da razmenjuje iskustva sa drugima i kako sam kaže, iz toga crpi energiju za takmičenje.

Od gomile selfija i fotografija koje je Novak "okinuo" u Olimpijskom selu, najzanimljiviji je svakako sa plivačicom iz Alžira Amal Melih, koja s maskom na licu neverovatno podseća na njegovu suprugu Jelenu, zbog očiju i kose.

Podsećanja radi, Đokovića su tokom igara za fotografiju "molile" različite sportistkinje, od lepotica poput crnogorskih i ruskih rukometašica, do onih koje su skakale od sreće zbog selfija.

Đoković sa belgijskim gimnastičarkama postao hit na internetu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: